Stránky

středa 13. března 2013

The First time

Nesnáším, když je Klárka nemocná! Všechno je mnohem složitější. Ale prej má už jít zítra do školy, takže se určitě těšte na další fotky )). Každopádně už jsem to prostě nemohla vydržet, takže jsme šly dneska po škole fotit se Šárkou. Byly jsme tam tak nahoře, jak se jde na Kravák a jsou tam ty zahrádky. Vůbec nikdo tam nebyl, takže to bylo úplně v klidu. ALE prostě toho jedinýho člověka, kterej tam projde, prostě musím znát!
sorry za ty boty... vůbec se k tomu nehodí, ale ještě pořád mám puchýře, jak jsem v těch creeperskách utíkala do školy...


 Ten svetr mám z Unimody za 39,- no nekup to! Ještě jsem si koupila košili za 9,-, tu vám ukážu zítra.
 zlaté knofleky a můj výraz když určitě něco vysvětluju

je to hrozně blbá kvalita, tak jsem to musela dát tak malý... (to ovšem není chyba fotografa, nýbrž mě, protože mám sklony ke zvětšování všech fotek)

Secondhand sweater // handmade skirt // tights z obchodu nad Subway jen za 13! // Croptown bag // salzburský shoes (když si to tak uvědomuju, tenhle outfit stal celkem 52,- + něco za látku + taška která se vlastně nemusí počítat + boty, který k tomu nepatří >>> takže tak 132,-)


ps: dostala jsem 1/2 ze svýho prvního zkoušení z chemie v životě!! (upozorňuju, že zkouší skoro každou hodinu už 3 roky!!)
pps: na můj list akcí na tento víkend musím připsat bezednou čokoládovou fontánu v Avionu ZADARMO!
ppps: něco jsem vám strašně nutně potřebovala sdělit, ale teď nevim co... dyžtak to sem pak dopíšu
pppps: nojasně! už vim! v pátek má vyjít A Very Potter Senior Year (je to prostě parodie na HP akorát jako muzikál a hlavně tam ale hraje Darren Criss <3 1. díl najdete tady a 2. tady)

5 komentářů:

  1. Sluší ti to! :)

    http://fashionbynat.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. haha soo cute! mám úžasnou kámošku :DD
    http://iambatmanhaha.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Ježiš ty jsi tak neskutečně fotogenický a nádherný člověk, až si začínám myslet, že je to nefér!:)
    http://ordinary-silly-things.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. Ty bys měla hrát v nějakém filmu nebo seriálu a nejlépe tam mluvit takhle brněnsky jako tady na blogu, protože to je nejvíc vtipné! Nebudete někdy točit videa? :)

    OdpovědětVymazat
  5. Unimoda je skvělá, já tam koupila dvě skvělý košile za 80 :D A mně nepřijde, že bys tady psala nějak výrazně brněnsky, ale možná je to proto, že jsem z Brna a jsem na to zvyklá :D Nevím :D

    OdpovědětVymazat