Stránky

neděle 20. ledna 2013

She's got a SWAG!!

Tenhle týden byl děsně dlouhej. Všechno to uzavírání známek a bodování klauzur a vůbec prostě konec pololetí... Ale taky se stalo strašně moc vtipnejch věcí. Respektive jsem si uvědomila a vzpomněla na hodně věcí. Tak třeba jsem si uvědomila, že naše chemikářka vypadá jako Will Schuster (to mi připomíná: zítra je už zas glee!!! ale o tom až později) a začala jsem se smát nahlas. To se mi za tenhle týden vlastně nestalo jenom jednou... Mohla bych tady jmenovat ještě další příklady těch vtipnejch věcí, ale znáte to... teď už to tak vtipný není... 
Klára je prostě modelína!! PS: Kdo tenhle týden ani jednou nespadl, nebyl venku!
myslím, že se narodila pro to být modelkou, umí takový ty sexy výrazy)
mikina BERLINSHOP/kabát H&M/kalhoty H&M/boty Vans/čepice H&M
PPS: za 6 hodin je už nový glee!! #panebozeuzsenemuzudockat už to asi nevydržím!!! Ale mám strašnej problém. Zítra máme na sedmou. Musela bych vstávat asi ve čtyři. A odpoledne to taky moc nestihám... Takže se k tomu asi dostanu až někdy v devět večer. Asi se zabiju. No nic... aspoň, že už je zítra.

PPPS: Volte Karla!

Nekrmte holuby cheesburgrem, nezamikejte si do skříňky všechny klíče, co od ní máte, lepte nálepky Karla v šalině, followujte nás na instru, koukejte na glee, přemýšlejte dopředu, používejte přechodníky, smějte se Zemanovi a zkrátka mějte se fanfárově!


raaaawww Lucka & Klára

3 komentáře:

  1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj,myslíte,ze je lepší mít blog ve dvou,nebo sama za sebe :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ahoj, ja myslim, ze urco ve dvou... je to potom takovy volnejsi visco )) nam to treba vyhovuje :D

      Vymazat