Stránky

úterý 15. ledna 2013

Les Misérables

V neděli jsem navštívila po velice dlouhé době kino, byla jsem se podívat jak zpracovali dílo od Viktora Huga - Bídníky. Takže za prvé-bylo to absolutně geniální, dokonce i lepší zpracování než v divadle, úžasný obsazení...nebudu říkat víc než - BĚŽTE SE NA TO SAKRA PODÍVAT! A za druhé-našla jsem si další platonickou lásku do sbírky, Aarona Tveita, který hraje v Bídnících i v divadle, i v kině Enjorlase. 





Jinak tento týden začal docela dobře, myslím, do druhého kola postoupil Karel(kterej to má už doufám v kapse, všichni co volíte Zemana se uduste vlastníma zvratkama). Já si koupila nové kalhoty a svetr což mi vážně zlepšilo náladu, dočetla jsem velkýho Gatsbyho, a ve škole už mám finální návrh na klauzury. Jen ty testy mě teda pěkně se*ou. To ale asi  všechny(?). V sobotu a možná i v pátek u mě bude spát Lucka tak se hrozně moc těším, a vy se taky těšte, čtenáři!(achjo už to není tak vtipný) 


svetr H&M // kalhoty H&M // 

raww Klára) 

4 komentáře:

  1. Musím na ně taky zajít!!! Těším se na další článek (a když u tebe bude spat Lucka tak to bude stát určitě za to :DDD ja hrozně vtipná a roztomilá!)

    OdpovědětVymazat
  2. Jé! Bídníci, musím na ně zajít, to každopádně:) a udělejte nám čtenářům krásné fotky, dámy:)

    OdpovědětVymazat
  3. Les miserables = pure love!!! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Jé! Klárka je zase roztomilá :D :)pěknej svetr :)

    OdpovědětVymazat